Morten-Online.dk Salgs- og Leveringsbetingelser og Persondatapolitik


1. Generelt:

Morten-online.dk er en del af  Morten Gardiner, Nordvang 11, 7500 Holstebro.


Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle tilbud, salg og leverancer med mindre andet er skriftligt aftalt mellem parterne. Betingelserne er bindende for dig når du afgiver en ordre.

Aftalen om salg og levering indgås mellem Morten-Online ( herefter betegnet som sælger ) og dig som køber.

Ordreafgivelse og indgåelse af aftale forudsætter, at du er fyldt 18 år, og i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som vi accepterer.

Forudsætningen for at vi kan ekspedere din ordre, er , at du med din ordreafgivelse accepterer:

- Salgsbetingelserne som er oplyst

- Priserne som er oplyst i denne webshop, herunder leveringsomkostninger

- At vi registrerer dit navn, telefon nummer og e-mail adresse med henblik på at kunne ekspedere din ordre. Disse oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand.

- At aftalen indgås i henhold til dansk lovgivning og danske domstole.

Har du en forespørgsel på en vare fra en af vores leverandører, som ikke er på vores webshop, er du meget velkommen til at kontakte os på info@morten-online.dk, så vil vi besvare din forespørgsel hurtigst muligt.

Vi forbeholder os ret til løbende at opdatere vores salgs- og leveringsbetingelser.

Produktfotos er vejledende, da farver kan afvige fra varens faktiske udseende.


2. Bestilling

Når du har valgt en vare og lagt den i indkøbskurven kan du, indtil du har godkendt ordren, holde øje med indholdet i kurven, og du kan ændre og slette i antallet af varer i kurven, og se hvad beløbet bliver for dit køb. Du kan ændre i din ordre og oplysninger helt indtil du går til betaling. Når du har afgivet din ordre vil du modtage en e-mail med ordrebekræftelse og når din ordre ekspederes vil du modtage en kvittering for betaling og afsendelse. Det er vigtig at du læser ordrebekræftelsen og fakturaen grundigt igennem, så eventuelle fejl eller mangler kan blive rettet. Umiddelbart efter at vi har fortaget betalingen og du har modtaget betalingskvittering/fakturaen, vil vi afsende din ordre fra vores lager, og du har ikke længere mulighed for at ændre i ordren. 

Vi tager forbehold for udsolgte varer.

3. Priser:


Alle priser er i danske kroner og inkl. moms og andre afgifter.


4. Betaling: 

Du skal betale den til enhver tid angivne pris, inkl. moms. Betalingen sker via Dankort, Visa/Dankort. Der opkræves ikke gebyrer, når du handler. Beløbet trækkes først på din konto når varerne afsendes fra Morten-online. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Ved betaling med betalingskort sendes dine oplysninger direkte SSL-krypteret til sælgers betalingsudbyder Nets. Sælger har dermed ikke adgang til dine betalingsoplysninger.


4.1 Anden betaling: 

Det er ikke muligt at betale ved bankoverførsel eller per efterkrav.

 

5. Levering

Hos Morten-Online bestræber vi os på at få afsendt varer samme dag, eller dagen efter en ordre er indgået. Såfremt en varer skulle være udsolgt, vil vi kontakte dig pr e-mail eller telefon så vi kan aftale det videre forløb. 
Vi afsender automatisk en e-mail med ordrebekræftelse og faktura når din ordre afsendes. Skulle du ikke modtage en E-mail fra os, opfordrer vi dig til at kontakte os på info@morten-online.dk.

Morten-Online.dk leverer kun i Danmark (ekskl. Færøerne og Grønland) og vi leverer med PostDanmark.

Priser for levering med PostDanmark :

Leveret til pakkeshop 39 kr ( Gratis ved køb over 500 kr )

Leveret til din adresse 59 kr

Hvis man vælger selv at afhente, modtages en e-mail når pakken er klar til afhentning. Varerene kan ikke afhentes før denne mail er modtaget. Afhentning kan ske i vores fysiske butik Garant Morten Gardiner, Nordvang 11, 7500 Holstebro, i butikkens åbningstid man-fre 9.30-17.30 og lør 10-13.


6. Bestillingsfejl: 


Ved returnering af varer /annullering af ordrer skal det ske ved forudgående skriftlig aftale, og gælder kun lagervarer i uåbnet original emballage. Ved returnering af varer/annulering af køb skal køber selv betale retur portoen, og varen skal retuneres til vores adresse.

Vi forbeholder os ret til at fratrække 20% af varens pris, i tilfælde af at varen ikke bliver retuneret i original og ubrudt emballage.


7. Produktinformation: 


Der tages forbehold for fejl og ændringer i oplysninger i brochurer og øvrigt salgsmateriale. Eventuelle fejl og ændringer kan ikke gøres gældende over for Morten-Online.dk.

Ang. billeder, så modtager vi vare infrmaion og billeder af produkter fra vores leverandører, og i enkelte tilfælde kan farver variere lidt fra det viste.

8. Fortrydelsesret ved forbrugerkøb:

14 dages fortrydelsesret:
Ved forbrugerkøb af varer via Morten-online.dk webshop, gives der 14 dages fortrydelsesret.
Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage, tilbagebetaler vi varens pris.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Post Danmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen. Returnering af varer skal ske efter forudgående aftale, og der kan gives besked via mail, angående returnering af varer, så vi dermed er opmærksomme på at der kommer varer retur.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i  samme stand, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i  samme stand, ansættes varens værdi skønsmæssigt af Morten-Online.dk ud fra en mulig salgsværdi.


Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen returneres i Original og ubrudt emballage. Manglende Original emballage medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor du ud fra en vurdering foretaget af Morten-Online.dk, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen, oftest 20% af varens værdi. I værste fald kan manglende Original emballage m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes.

Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren.

Pakker uden omdeling, der ikke bliver afhentet indenfor afhentningsperioden, og derfor bliver sendt retur, fratrækkes et ekspeditionsgebyr på 49 kr.

Morten-Online.dk returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 12c.

Bemærk! Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist, hvis varens værdi er forringet fordi du reelt har taget varen i brug, varen er blevet beskadiget mens den var i din varetægt, du har håndteret varen på en anden måde, end det var nødvendigt for at kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde som den fungerer på.

Julegaver kan byttes t.o.m. den 17. januar 2022.


Retur adresse er følgende:

Morten Gardiner
V/Morten Jespersen
Nordvang 11
7500 Holstebro
 
Mærk pakken Fortrydelsesret og vedlæg kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos Morten-Online.dk. Tilbagebetalingen vil ske via Bank Overførsel.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning! Morten-Online.dk anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Morten-Online.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Morten-Online.dk.

9. Reklamation:

Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadevoldende adfærd. Du skal som køber også huske at reklamere inden for "rimelig" tid, efter at du har opdaget fejlen eller manglen. Hvis der reklameres inden for 2 måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen være rettidig. Ved en reklamation skal du kontakte os på info@morten-online.dk, og du bedes så detaljeret som muligt beskrive hvad problemet er, og vi vil derefter instruere dig i det nærmere forløb.Husk at varen altid skal sendes retur i forsvarlig emballage og gem postkvittering og track & trace nummeret, da du holder ansvaret for at pakken/varen bliver leveret til os. Vi modtager ikke pakker pr efterkrav, og vi modtager kun pakker leveret til vores adresse, og ved reklamationer skal der være en forudgående skriftlig aftale.


10. Tvister: 


Enhver tvist mellem Morten-Online.dk og køber skal afgøres efter dansk ret med Holstebro Byret som værneting

11. Persondatapolitik/ beskyttelse af personlige oplysninger:

Hos Morten-online bestræber vi os på at sikre, at dine personlige oplysninger beskyttes, når du bruger vores webshop. Derfor har vi udarbejdet en politik for, hvordan dine personlige oplysninger behandles og beskyttes. Denne politik finder anvendelse på enhver behandling, vi foretager af dine personlige oplysninger. 

11.1: For at kunne indgå en aftale med morten-online.dk har vi brug for følgende oplysninger : 

Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Vi foretager registrering af disse oplysninger nåe du bestiller på vores webshop, for at kunne levere ordren til dig.

11.2: Det er Morten-online/MGarant Morten gardiner, der har ansvaret for at beskytte dine personlige oplysninger.

Morten-online

Garant morten Gardiner

Nordvang 11

7500 Holstebro

Tlf: 97422444

Mail: Info@morten-online.dk

11.3:  Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand. Personoplysningerne registreres og gemmes i 5 år, hvorefter disse slettes.

Detter er nødvendigt grundet bogføringsloven. Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi os at det altid sker efter dit samtykke, så du er informeret om hvilke oplysninger der er indsamlet og hvorfor. 

Direktøren og de ansatte hos Morten Gardiner har adgang til de oplysninger, der registreres hos os.

Vi opbevarer ikke oplysningerne krypteret, og vi transmitterer ikke kundeoplysningerne krypteret.

Som registreret hos Morten-online, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til morten-online.dk.

11.4: Vi skal /kan bruge dine oplysninger til følgende områder:

             For at indfri købs- og returaftale

            Til at overholde gældende lovgivning

            Oprettelse af din personlige konto hos Morten-online

  • Afsendelser af beskeder via sms, e-mail og andre online kanaler vedrørende aktuelle ordrer

    Kontakt til dig i tilfælde af at vi har brug for at kommunikere med dig vedrørende din ordre

    Besvarelse af dine henvendelser og information om nye eller ændrede tjenester

    Besked til vindere af onlinekonkurrencer

            Udsendelse af Nyhedsbrev, når du har tilneldt dig/godkendt ( se specifikt for Nyhedsbrev længere nede)

11.5: Du har, med visse lovbestemte undtagelse, til hver en tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig og at få slettet disse oplysninger. Hvis dine oplysninger er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du bede om at få dem rettet.

          Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi bruger dine data til markedsføringsformål. 
          Du kan kontakte os ved enten at ringe eller skrive.

Tlf.nr: (+45) 97422444
E-mail: info@morten-online.dk

Ønsker du at klage over vores behandling af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K.

11.6: Når du tilmelder dig vores Nyhedsbrev, og efterfølgende godkender tilmeldelsen, siger du smatidig ja til at vi lagrer dine oplysninger, og at vi må sende dig Nyhedsbrev, med nyheder og inspiration fra vpres webshop.

Du kan tilenhver tid framelde dig nyhedsbrevet ved at følge linket i bunden af nyhedsbrevet, eller kontakte os via Mail.

Ønsker du at få dine oplysninger slettet fra vores database, skal du henvende dig på mail, hvorefter vi vil slette dine oplysninger hos os.

11.7:  Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider og services, som ligger uden for vores kontrol. Vi kan ikke påtage os ansvaret for din integritet eller for indholdet på disse websteder. Vi tilbyder udelukkende disse links for at gøre det lettere for vores besøgende at finde mere information om specifikke områder.