Södahl sengetæppe

Södahl sengetæpper har mange funktioner, men først og fremmest kan det være med til at skabe et roligt og harmonisk udtryk i soveværelset.

Södahl sengetæpper i flotte designs.

Södahls sengetæpper er alle produceret i en god kvalitet og i flotte, enkle og klassiske designs, der tager udgangspunkt i flotte og moderne farver, men samtidig holder ved det tidsløse udtryk, så du får et sengetæppe du kan være glad for i mange år. Udgangspunktet id esignet er elegance og tidsløst design, med enkle design detaljer, der giver et flot design.

Sengetæpperne fås i flere forsekllige størrelser, både til enkeltseng, trekvartseng og dobbeltseng. Flere af sengetæpperne er også velegnede som hotelsengetæpper, til dig der blot ønsker at skærme det nederste af sengen.

God kvalitet og mange funktioner

Södahls sengetæpper er alle produceret i bomuld i en god kvalitet. Den lækre bløde kvalitet gør sengetæppet avendeligt til mange formål, og de bløde bomulds sengetæpper er perfekte i fodenden på kolde vinternætter, eller som en let dyne på en varm sommerdag, hvor dynen bliver for varm.

Den gode bomuldskvalitet giver et let sengetæppe, der er nemt at ligge på sengen, så du kan skabe et rydeligt udtryk i soveværelset, uden at dynerne presses sammen og bliver flade.

11 vare(r)

pr. side

11 vare(r)

pr. side