SNURK

Kender du det, børnene vil IKKE i seng. Men nu er det pludselig blevet meget sjovere at komme i seng, med det smarte sengetøj fra SNURK. Med SNURK sengetøjet vil alle børn elske at komme til drømmeland.

Seje riddere, smukke prinsesser mm

SNURK tager udgangspunkt i det eventyrlige univers der fylder ethvert barnesind. uanset om drømmen er at være en fodboldspiller, dinosauer eller måske en sød prinsesse. SNURK giver drømmene frit løb, og de mange flotte designs er skabt til eventyrlige historier og drømme.

Lækker kvalitet og økologisk

SNURK har tænkt på dig og miljøet og derfor er  deres sengesæt enten produceret i økologisk bomuld, eller er oeko-tex certificerede, din garanti for en sund og sikker nattesøvn.

Sengesættene er produceret i Portugal, og lever op til alle de strengeste krav.

Noget for store og små

De mange flotte designs vil helt sikkert blive favoritter, og er perfekte når de små går fra junior dyne til voksendyne. Her er de seje og søde motiver vigtige, og her er der samtidig ikke gået på kompromis med kvaliteten.

Flere af dessinerne fås også i juniorstørrelse.

Har du specielle ønsker fra SNURKs store sortiment, så send os en besked, så vil vi prøve at undersøge om det er noget vi kan skaffe.

Vis som Gitter Liste

16 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

16 varer

pr. side
Faldende orden