Pönt by Pagunette sengetæppe

Nyt sengetæppe, så tag et kig på de smarte sengetæpper fra Pagunette.

Smukke sengetæpper fra Pönt

De flotte sengetæpper er produceret i en lækker blød quiltet kvalitet, i et enkelt ensfarvet designs. Sengetæpperne er for dig der gerne vil skabe et roligt og harmonisk udtryk i soveværelset, og ønsker et let og elegant sengetæppe.

Quiltede sengetæpper

De smarte sengetæpper har et flot quiltet design, med et smart cirkel mønster. Mønstret giver et flot udtryk, og giver et elegant design. Det enkle cirkel mønster giver en fin 3D effekt med de flotte prikker der giver et moderne udtryk, for dig der ønsker klassisk og moerne design i et.

De quiltede sengetæpper er lavet i flere flotte farver, så du kan finde lige det sengetæppe der passer til dig soveværelse og til din stil.

Mange størrelser

Sengetæpperne fås i flere forskellige størrelser, så du kan finde lige det der passer til dig. De fås i til enkeltseng, 3/4 seng og til dobbeltseng. Den lette kvalitet gør at det er nemt at ligge på, men stadig ligger flot på sengen, uden at gøre dynen flad. Sengetæpperne fås til en rigtig god pris, så du kan forkæle dig selv med nyt segetæppe der vil pynte op i soveværelset.

Vis som Gitter Liste

22 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

22 varer

pr. side
Faldende orden