Nääsgränsgården

Nääsgränsgården er et svensk designfirma, der tager udgangspunkt i unkikt design og høj kvalitet. Det er smuk skandinavisk design med fokus på kvalitet, design, bæredygtighed og miljø. inspirationen er søde og finurlige figurer der er inspirerede af eventyr og folkesagaer, der med de eventylige figurer skaber figurer der bliver elsket, og vil pynte op.

Traditionelt, tidløst og skandinavisk design!

Hvert år kommer nye kollektioner der består af nyheder og velkendte klassikere. Men gennemgående er altid det skandinaviske design der kombinerer både det stilrene og det traditionelle tidsløse design.

Er du til det skandinavsike stilrene design finder du et flot udvalg af elegante og neutrale figurer, der alle vil pynte op.

Er du mere til det tidsløse og traditionelle, er der et bredt udvalg af de velkendte røde nisser og julemænd, der hvert år får nye venner, der vil skabe hygge og glæde i dit hjem, år efter år.

Pynt op til jul med Nääsgränsgården

Julen er traditionernes tid, og tid til hygge. De søde og fine julemænd fra Nääsgränsgården fås i flere forsekllige afskygninger, og med de sjove, klassiske og traditionelle julemænd, finder du helt sikkert en lige for dig. Det store udvalg består af de fine julemænd i mange forskellige størrelser, skåle, lysestager, julemænd til ophæng og servietter.

Så bliv klar til jul, og pynt op med Nääsgränsgården.

Høns til påske og hverdag

Designeren Ruth Vetter står bag de mange fine høns fra Nääsgränsgården, og hos os finder du et stort udvalg af de mange fine høns.

Hønesene er perfekte til påske, men vil også pynte hele året rundt. Og hønsene er elsket af mange og en fast del af indretningen.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 95

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 95

Side
pr. side
Faldende orden