Munkholm

Munkholm er en danskfirma der laver økologiske og naturlige produkter, danskproducerede og håndlavede i Holbæk.

Munkholm har fokus på håndlavede kvalitets sæbe-, bad- og kropsprodukter, alle lavet af de fineste, økologiske og vegetabilske ingredienser og rene æsteriske olier.

Munkholm - Bæredygtighed, økologi og velvære

Fra Munkholm finder du et bredt udvalg af lækre produkter, der opfylder forskellige behov, og giver en luksuriøs oplevelse af velvære.

Munkholm producerer deres lækre produkter i hånden og har fokus på miljøet og og naturlig, økologisk velvære. I deres brede sortiment finder du helt sikkert produkter der passer til dit behov.

Håndlavede sæber

Deres lækre håndlavede økologiske sæber er perfekte til hverdagsbrug, og har alle forskellige egenskaber.

Sæberne er produceret efter gamle stolte traditioner, hvor en base ( lud) blandes med økologiske olier, hvorved der sker en kemisk reaktion, forsæbing, derefter tilsættes forskellige urter, blomster, honning og æsteriske olier. Sæben hældes i træforme og hærder i min 24 timer, hvorefter de skæres i blokke, og hærder yderligere ca 4 uger.

Denne proces giver et stykke kvalitets sæbe, der er ren luksus for krop og sjæl. Se den mange lækre sæber, og deres gavnlige egenskaber, og find dine favoritter.

Organic serien

Organic serien består af lækre økologiske produkter til dig og din hverdag. Produkterne kommer i smuk emabllage, og er alle skabt at naturlige, økologiske råvarer, for dig og miljøet.

Find de lækre flydende sæber, cremer, opvaksemiddel mm. Alle med forskllige gode ingredienser, der hver gør noget godt for din krop.

Diffuser - Frisk luft i dit hjem

Munkholms økologiske diffusere er håndlavede med botaniske ingredienser, med hver sin aromaterapeutiske virkning, perfekt for din velvære, og gør dit hjem frisk og velduftende.

 

Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 50

Side
pr. side
Faldende orden
  1. Munkholm saltscrub 600gr - Spring
    149,00 kr
  2. Munkholm diffuser 100 ml - Cotton
    149,00 kr
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 50

Side
pr. side
Faldende orden