Mouse & Pen

Tag godt imod ´Mouse & pen´, søde og smarte plakater og kort.

Håndtegnede illustrationer med smukke og søde motiver.

Mouse & Pen historien

Mouse & Pen er et dansk firma, og det hele stratede i 2015 i Ebeltoft, hvor kvinden bag, Helle, startede med at tegne de smukke plakater, og sælge dem fra hendes smukke gamle byhus i Ebeltoft.

Helle har altid været facineret af at tegne, og er inspireret af børnebogsuniverset, hvilket hendes smukke motiver bærer præg af. 

Plakaterne blev hurtigt en succes, og de lokale butikker begyndte at sælge hendes plakater, og inden længe bredte det sig til hele Danmark, og idag har Helle selv 2 hyggelige butikker, og kortene sælges mange steder i verden.

Mouse & Pen illustrationerne

Helle´s inspiration fra børnebogsuniverset ses i hendes smukke motiver der bærer præg af hendes kærlighed til retro og nostalgi, og hvert motiv er tegnet med en lille skævhed og naivitet, der giver de uimodståelige motiver. Og de smukke motiver spreder smil og glæde

Mouse & Pen til enhver lejlighed

De smukke motiver fås både til børn og voksne. Og du kan helt sikkert finde et motiv der passer til dig. Om det er de mange søde og flotte plakater til børnene, eller sjove finurlige plakater til voksne, så finder du helt sikkert noget der passer.

Plakaterne fås i flere størrelser. Mangler du et kort, fås de flotte illustrationer også i foldekort i 2 størrelser.

Så tag et kig på Mouse & Pens magiske univers og lad dig tryllebinde af de fine illustrationer.

 

Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 51

Side
pr. side
Faldende orden
  1. bySKAGEN ´Unicorn´ babysengetøj
    249,00 kr
  2. bySKAGEN ´Dino´ babysengetøj
    249,00 kr
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 51

Side
pr. side
Faldende orden