Maileg

Maileg er et dansk firma der er kendt for deres karakteristiske og detaljerede designs, kompromiløse kvalitet og fantasifulde univers.I en tid hvor der hele tiden sker forandring og vi konstant er på, har de skabt en lomme med et eventyr univers med mus og kaniner, prinsesser og feer, teselskaber og tid til ro og fordybelse.

Deres figurer og univers er elsket af mange, både børn og voksne, og deres produkter forener generationer, og er ofte forbundet med traditioner. Deres Kaniner er nogle af de figurer folk kender dem for, og de har lavet mange forskellige figurer og størrelser. Til serierne findes også et stort udvalg af tilbehør. Så tag et kig i vores spændende sortiment og find dine favoritter.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 329

Side
pr. side
Faldende orden
 1. Maileg ´Redningstårn m/kat´ Ny
  Maileg ´Redningstårn m/kat´
  Tilbudspris 224,25 kr Normalpris 299,00 kr
 2. Maileg Bluse og shorts til Teddy junior Ny
  Maileg Bluse og shorts til Teddy junior
  Tilbudspris 74,25 kr Normalpris 99,00 kr
 3. Maileg kjole til Teddymor Ny
  Maileg kjole til Teddymor
  Tilbudspris 74,25 kr Normalpris 99,00 kr
 4. Maileg Bluse og bukser til Teddyfar Ny
  Maileg Bluse og bukser til Teddyfar
  Tilbudspris 96,75 kr Normalpris 129,00 kr
 5. Maileg ´Strandmus´- Far i strandkabine Ny
  Maileg ´Strandmus´- Far i strandkabine
  Tilbudspris 171,75 kr Normalpris 229,00 kr
 6. Maileg ´Strandmus´- Mor i strandkabine Ny
  Maileg ´Strandmus´- Mor i strandkabine
  Tilbudspris 171,75 kr Normalpris 229,00 kr
 7. Maileg ´Strandmus´- Storebror i strandkabine Ny
  Maileg ´Strandmus´- Storebror i strandkabine
  Tilbudspris 164,25 kr Normalpris 219,00 kr
 8. Maileg ´Strandmus´- Storesøster i strandkabine Ny
  Maileg ´Strandmus´- Storesøster i strandkabine
  Tilbudspris 164,25 kr Normalpris 219,00 kr
 9. Maileg ´Strandmus´- Lillebror i strandkabine Ny
  Maileg ´Strandmus´- Lillebror i strandkabine
  Tilbudspris 149,25 kr Normalpris 199,00 kr
 10. Maileg ´Strandmus´- Lillesøster i strandkabine Ny
  Maileg ´Strandmus´- Lillesøster i strandkabine
  Tilbudspris 149,25 kr Normalpris 199,00 kr
 11. Maileg ´parasol´ Ny
  Maileg ´parasol´
  Tilbudspris 74,25 kr Normalpris 99,00 kr
 12. Maileg strandtaske m/tilbehør Ny
  Maileg strandtaske m/tilbehør
  Tilbudspris 96,75 kr Normalpris 129,00 kr
 13. Maileg gummibåd m/røde striber - Til mus Ny
  Maileg gummibåd m/røde striber - Til mus
  Tilbudspris 66,75 kr Normalpris 89,00 kr
 14. Maileg gummibåd m/gule striber - Til mus Ny
  Maileg gummibåd m/gule striber - Til mus
  Tilbudspris 66,75 kr Normalpris 89,00 kr
 15. Maileg ´badering´ til mus - Multi prikker Ny
  Maileg ´badering´ til mus - Multi prikker
  Tilbudspris 29,25 kr Normalpris 39,00 kr
 16. Maileg ´badering´ til mus - Røde prikker Ny
  Maileg ´badering´ til mus - Røde prikker
  Tilbudspris 29,25 kr Normalpris 39,00 kr
 17. Maileg ´badering´ til mus - Blomster Ny
  Maileg ´badering´ til mus - Blomster
  Tilbudspris 29,25 kr Normalpris 39,00 kr
 18. Maileg ´luftmadras´ til mus - Multi prikker Ny
  Maileg ´luftmadras´ til mus - Multi prikker
  Tilbudspris 51,75 kr Normalpris 69,00 kr
 19. Maileg ´luftmadras´ til mus - Røde prikker Ny
  Maileg ´luftmadras´ til mus - Røde prikker
  Tilbudspris 51,75 kr Normalpris 69,00 kr
 20. Maileg ´luftmadras´ til mus - Blomster Ny
  Maileg ´luftmadras´ til mus - Blomster
  Tilbudspris 51,75 kr Normalpris 69,00 kr
 21. Maileg strandsæt m/skovl, spand og muslingeskaller Ny
  Maileg strandsæt m/skovl, spand og muslingeskaller
  Tilbudspris 96,75 kr Normalpris 129,00 kr
 22. Maileg ´vintage lanterne´ - Blå Ny
  Maileg ´vintage lanterne´ - Blå
  Tilbudspris 134,25 kr Normalpris 179,00 kr
 23. Maileg ´vintage lanterne´ - Rød Ny
  Maileg ´vintage lanterne´ - Rød
  Tilbudspris 134,25 kr Normalpris 179,00 kr
 24. Maileg ´Træseng´til Teddy far - Dusty green Ny
  Maileg ´Træseng´til Teddy far - Dusty green
  Tilbudspris 186,75 kr Normalpris 249,00 kr
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 329

Side
pr. side
Faldende orden

Mest populære produkter fra Maileg lige nu

 

Dansk kvalitet

Maileg er et dansk designbrand, der de seneste år har vundet stort indpas hos både børn og voksne med deres karakteristiske designs, kompromisløse kvalitet og fantasifulde univers hos både legetøj, pynt og interiør.

Hos morten-online.dk har vi samlet et stort udvalg af legetøj og tilbehør med figurer i forskellige størrelser. Vi har naturligvis også de ikoniske kaniner, som er dem, langt de fleste kender Maileg for. Tag gerne et kig i vores spændende sortiment og se, om ikke du kan finde dine favoritter eller en gave til en, du holder af.

Grafiker og designer Dorthe Mailil er kvinden bag det ikoniske og danske mærke. Hele ideen til legetøjet, pynten og interiøret kommer af inspiration fra Paris, hvor hun har gennemført flere studier på designskolen. Sammen med hendes forkærlighed for barndommens fantasifulde verden, har hun udviklet de søde figurer, som mange af os kender i dag.

Maileg er kvalitet, når det er bedst, hvilket også understreges af de mange og forskellige anerkendende priser, som Maileg har vundet for legetøjet og illustrationer i bøger og magasiner verden over.

Dorthe Mailil har i udviklingen af produkterne haft fokus på at skabe inspirerende leg og særlige stunder, hvilket kommer godt til udtryk i legetøjets design. Tidens trends omkring genbrug kommer også til udtryk, da produkterne er i et tidløst design, så de netop kan gives videre i flere generationer.

 

Et perfekt legeunivers for børn

Hos morten-online.dk håber vi at kunne bidrage til et magisk og inspirerende legeunivers for børn med vores udvalg af de meget søde og ekstremt nuttede Maileg mus, som barnet kan få smart og pænt tilbehør til. Her på siden tilbyder vi et helt univers af små stofmus, som barnet kan skabe det perfekte legeunivers med.

For udover små stofmus har vi også tilbehør til dem i form af små senge, strygebræt, kufferter, stole, scooter, klædeskab og meget mere. Dermed kan der leges helt frit og skabes det perfekte legeunivers, der holder barnet godt beskæftiget i flere timer. Musene såvel som kaninerne og tilbehøret er alt sammen fremstillet i et blødt og lækkert materiale, som holder til mange timers leg.

Leder du derfor efter godt, kreativt og holdbart legetøj til dit barn, er du kommet det rette sted.

 

Populær pynt og dukker til jul og påske

Hvis du holder meget af at pynte op til jul og påske, kan du ikke have undgået at være stødt på de søde julenisser og påskekaniner og harer fra Maileg. For er der noget, Maileg kan, så er det at designe og producere ikonisk jule- og påskepynt til de danske hjem.

Vi er selvfølgelig også helt tossede med Mailegs jule- og påskepynt og har derfor samlet et bredt og spændende sortiment af charmerende og hyggelige julenisser i forskellige størrelser til klassiske påskeæg og påskekaniner.

Går du meget op i påske, kan vi endda glæde dig med, at vi også fører de meget kendte ”Maileg Easter Parade” kaniner, som laves i et begrænset antal uagtet efterspørgsel. Vil du derfor gerne have fingrene i en eller flere af dem, er du så heldig, at vi kan tilbyde en eller flere af dem til dig.

Gå derfor endeligt gerne på jagt efter julenisser, julepynt og påskekaniner i vores sortiment, da vi er sikre på, at vi har noget, som du ikke kan stå for.

 

Gode priser på Maileg

Hos morten-online.dk kan du stort set altid finde rigtig gode tilbud på produkter fra Maileg. Vi fører generelt faste lave priser på kvalitetslegetøjet og tilbehøret, men kan også godt lide at tilbyde dig og vores kunder ekstra gode priser i form af gode tilbud. Du kan derfor være heldig at spare helt op til 50% på produkter fra Maileg.

Vil du gerne have fingrene i produkterne, når de er på tilbud, anbefaler vi dig at holde et godt øje med siden her, så det du godt kunne tænke dig ikke når at blive udsolgt lige for øjnene af dig. Vi sørger naturligvis hele tiden for at holde sortimentet opdateret med nuværende og nye produkter, ligesom vi i takt med efterspørgslen løbende udvider sortimentet.

 

Find din næste gave med Maileg

Da både børn og voksne er vilde med universet hos Maileg, er produkterne oplagte at give som gave i forbindelse med fødselsdage, advent, jul og til andre fester, hvor det er oplagt at give en sød gave. Til påskefrokosten vil vores Easter Parade kaniner være helt fantastisk oplagte at give som en god værtindegave til påskefrokosten, ligesom vores udvalg af julenisser vil være perfekt i adventsgave eller som mandelgave. 

Det er derfor nemt og enkelt at finde en god og sød gave, som modtageren helt sikkert vil blive glad for. Det tager ikke mange øjeblikke at finde det, du går efter, da du med vores filter i venstre side kan klikke dig ind på forskellige kategorier. Ved at gøre det, bliver du kun præsenteret for det, du godt kunne tænke dig. Det er shopping af kvalitetsprodukter gjort nemt og overskueligt.

Vi gør det også nemt for dig at give gaven, da vi altid tilbyder gratis gaveindpakning på vores produkter fra Maileg. Du skal derfor ikke bruge tid på at finde gavepapir og gavebånd frem, da vi sørger for at pakken gaven pænt og flot ind, så den er klar til at overraske en, du har kær.

Vi har pakket mange gaver ind i årenes løb, så vi er helt sikre på, at du bliver godt tilfreds, når du modtager din ordre.

 

Køb Maileg hos morten-online.dk i dag

Leder du efter en god gave? Eller vil du bare gerne forkæle dig selv? Begge dele er der mulighed for med vores skønne udvalg af produkter fra Maileg. Uanset om du leder efter noget i børne- eller voksenhøjde er vi sikre på, at du finder noget, der falder i din smag.

Er der noget, du er i tvivl om i forbindelse med vores sortiment eller købet af et produkt, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Så sørger vi for at besvare din henvendelse hurtigst muligt, så du kan komme til at glæde dig selv eller en, du har kær.