Kay Bojesen

Kay Bojesen er et af de stærkeste brands i dansk designhistorie, og er historien om en dansk designer der skabte verdenskendt dansk trækunstværk. Kay Bojesen skabte dansk designhistorie med klassikere i særklasse.

Kay Bojesens træhåndværk

Kay Bojesen ville skabe et legende og kreativt univers i bæreduýgtige materialer. han tog udgangspunkt i de lette legende linjer og unikke former, og har skabt nogle af tidens største design iconer.

Kay Bojesen ville skabe fantasifulde versioner af dyr i træ, figurer der gav anledning til smil, leg og kreativitet.

Træfigurer gennem hele livet

Kay Bojesens figurer er blevet kendte dansk iconer der glæder gennem generationer. De smukke træfigurer er populære gaveideer, der følger helt fra barn og op gennem hele livet. de ikoniske træfigurer fås i mange flotte udgaver, og der er en træfigur til enhver lejlighed og alder.

Kay Bojesen legetøj

Træ legetøjet fra Kay Bojesen er enkelt, solidt og inspirerer til leg. Det var det grundlæggende forKay Bojesen da han skabte sine elskede træfigurer, der appellerer til barnet i os alle. Vi har et bredt udvalg af lækre kvalitets gaveideer til de mindste. Alt i flotte gaveæsker. Se det flotte udvalg af uroer, stabelklodser, service, plakater mm.

Kay Bojesen aben

Kay Bojesens Abe kom til verden i 1951. Aben er en klassiker og er nok en af de mest populære gaveideer til dåb, konformation, student eller bryllup. Aben er en kær ven, der flytter med dig gennem hele livet - lige fra børneværelset til at blive et elsket designikon i egen bolig.

 

Vis som Gitter Liste

21 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

21 varer

pr. side
Faldende orden