JOOP sengetøj

JOOP er et tysk mærke som er kendte for deres eksklusive kvalitet og klassiske designs. Sengetøjet er produceret i Tyskland, og der er ikke gået på kompromis med kvaliteten. Sætter du høj kvalitet i højsædet, og vil du sikre dig en god nats søvn, kan du sove godt i eksklusivt sengetøj fra JOOP.

JOOP sengetøj i tysk kvalitet

Sengetøjet er produceret i 100% bomuld i en eksklusiv mako satin, som er de fineste bomuldsgarner, der er vævet så de giver den blødeste og mest eksklusive overflade. Den ekstra bløde og glatte overflade giver en høj kvalitet der holder i mange år. Mako satin er den fineste bomulds kvalitet, og den ekstra fine vævning giver det eksklusive udtryk.

Sengetøjet er Oeko-tex mærket, hvilket er din garanti for at det ikke indeholder skadelige toffer, så du trygt kan sove i dit nye sengetøj.

JOOP design

JOOPs sengesæt er lavet i enkle klassiske designs, der tager udgangspunkt i et tidsløst udtryk, med et elegant design. Med den gode kvalitet og det enkle og tidsløse design får du et sengesæt der holder i mange år, og som hurtigt vil blive vanedannende. Designet er holdt i smukke og enkle farver, der aldrig går af mode.

Selvforkælelse og en god gaveide

Om du trænger til ekstra forkælelse til dig selv , eller vil give en god gave til en du holder af, så vil JOOP sengetøj være for dig der kun vil have det bedste, og sikre en god nattesøvn. Den lækre bløde kvalitet gør at du blot for løst til at blive liggende og slappe af.

Hos Morten-online bestræber vi os på hele tiden at have et flot udvalg af lækre kavlitets sengesæt fra JOOP. Men du finder også altid ekstra gode tilbud på de smukke sengesæt fra JOOP. Så kig forbi og se det flotte udvalg, og find lige det sengetøj der passer til dig.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 27

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 27

Side
pr. side
Faldende orden