Ib Laursen tæpper

Ib Laursen er et dansk design brand, der med udgangspunkt i nordisk design, skaber brugskunst og boligtekstiler der udtrykker unikt design og hygge. Sortimentet spænder bredt og giver et utal af muligheder for at skabe en helt unik og hyggelig stemning både ude og inde.

Ib Laursen tæpper og plaider

Flere gange om året kommer Ib Laursen med nye flotte kollektioner, der alle tager udgangspunkt i årstiden og moden lige nu. Det gælder også indenfor deres store udvalg af tæpper og plaider. Det giver dig et bredt udvalg af muligheder og designs at vælge imellem når hjemmet skal friskes op.

Du finder et stort udvalg af plaider/tæpper til ude og inde, og i mange prisklasser.

Ib Laursen quiltede tæpper

Ib laursen er kendte for deres lækre og smarte quiltede tæpper, der hvert år kommer i mange forskellige designs. Om du er til enkle ensfarvede designs, eller mønstrede, så finder du noget for dig. De er alle producerede i 100% bomuld i en lækker blød kvalitet.

De ensfarvede tæpper fås i mange forskellige farver, og tager udgangspunkt i nutidens modetrends og klassiske farver, så du får et lækkert blødt tæpper der vil varme og pynte i mange år.

Er du til mønstre og smukke farver finder du et stort udvalg af quiltede tæpper med smarte og klassiske mønstre i enkle flotte farver. Perfekte til stuen, terrassen eller skovturen.

Bomuldsplaider med frynser

Ib laursen laver en række lette og lækre plaider med frynser. både klassiske vævede plaider, perfekte til terrassen, eller lette og enkle ensfarvede bomuldstæpper med frynser. så dind den plaid der passer til dig og din stil. perfekt når du skal holde varmen i stuen, eller på terrassen på kølige sommeraftener.

20 vare(r)

pr. side

20 vare(r)

pr. side