Ib Laursen puder

Ib Laursen er et dansk design brand, der med udgangspunkt i nordisk design, skaber brugskunst og boligtekstiler der udtrykker unikt design og hygge. Sortimentet spænder bredt og giver et utal af muligheder for at skabe en helt unik og hyggelig stemning både ude og inde.

Ib Laursen pyntepuder

Flere gange om året kommer Ib Laursen med nye flotte kollektioner, der alle tager udgangspunkt i årstiden og moden lige nu. Det gælder også indenfor deres store udvalg af pyntepuder. Det giver dig et bredt udvalg af muligheder og designs at vælge imellem når stuen skal friskes op. Med pyntepuder kan du på en nem og billig måde forandre udtrykket i stuen, og skabe et nyt personligt udtryk.

Puder i flotte designs

Ib laursen er kendte for deres lækre og smarte pyntepuder, der hvert år kommer i mange forskellige designs. Om du er til enkle ensfarvede designs, eller mønstrede, så finder du noget for dig. Ib Laursen er specielt kendte for deres smarte ensfarvede pyntepuder, i forskellige kvaliteter, der hver giver deres eget udtryk, og kan kombineres med flotte mønstrede puder eller stå alene. Du kan mixe de mange forskellige pyntepuder, og skabe din egen stil. Pyntepuder er en nem og billig måde at forny stuen og sofaen på.

Lækre kvaliteter

De flotte ensfarvede pyntepuder fås i forskellige størrelser, der giver et fot udtryk når de mixes i størrelser og farver. De fås primært i 2 forskellige kvaliteter. De lækre bløde velour puder, har et eksklusivt udtryk, med den bløde overflade der skifter i lyset, og giver et flot eksklusivt og klassisk udtryk. De enkle hørpuder bidrager med et mere råt udtryk, og kan også kombineres med de bløde veloutpuder. Tag et kig på det store udvalg af pyntepuder, og find dine favoritter. Vi har altid mange fotte nyheder og gode tilbud.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 82

Side
pr. side
Faldende orden
 1. Ib Laursen madraspude - Antracit Ny
  Ib Laursen madraspude - Antracit
  224,95 kr
 2. Ib Laursen madraspude - Grå Ny
  Ib Laursen madraspude - Grå
  224,95 kr
 3. Ib Laursen madraspude - Historical blue Ny
 4. Ib Laursen madraspude - Sand Ny
  Ib Laursen madraspude - Sand
  224,95 kr
 5. Ib Laursen hørpude ensfarvet - Clay Ny
  Ib Laursen hørpude ensfarvet - Clay
  219,00 kr
 6. Ib Laursen madraspude - Brun
  224,95 kr
 7. Ib Laursen hørpude 50x50 cm - Linen Ny
  Ib Laursen hørpude 50x50 cm - Linen
  219,00 kr
 8. Ib Laursen hørpude 50x50 cm - Ash Grey Ny
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 82

Side
pr. side
Faldende orden