Ib Laursen

Ib laursen er et stærkt dansk brand, der byder på alt indenfor boligindretning og interiør. Så skal bologen friskes op, ude eller inde, finder du helt sikker t noget fra Ib Laursens store univers.

Boligtekstiler og quilt til ude og inde

Når stuen eller terrassen skal friskes op, så tage et kig på vores store udvalg af lækkre plaider, og pyntepuder. Ib Laursen tager udgangspunkt i tidens tredns og farver, og leger med den nordiske stil.

De quiltede tæpper er en af de største bestseller fra Ib Laursen. Vi har et stort udvalg af de lækre bløde ensfarvede quilt og de smukke mønstrede. Fås i et stort udvalg, så du finder det der passer til dig. hele tiden kommer der nye smukke designs med udgangspunkt i tidens trend

Stort udvalg af interiør. Pynt op med Ib Laursen

Skal der skabes hygge, både inde og ude, så tage et kig på vores store udvalg fra Ib Laursen. Smukke lanterner, lysestager, vaser og skilte, alt kendetegn fra Ib Laursen. Så skal der skabes hygge og god stemning i boligen eller i sommerhuset, så tag et kig på det flotte udvalg fra Ib Laursen.

Proviant fra Ib laursen

Skal der gøres lidt ekstra ud af madlavningen, og kæles for smagsoplevelsen, så har vi et bredt udvalg af lækre produkter fra Proviant. Lækre smagsoplevelser, og perfekte gaveideer.

Altum fra Ib Laursen

Med fokus på naturlige urter og ingredienser, har Ib Laursen skabt ´Altum´ serien. Velvære for krop og sjæl.

I Altums store sortiment finder du et bredt udvalg af kropspleje produkter, som aller er kendetegnet ved deres lækre pleje egenskaber, naturlige ingredienser og lækre dufte.

Perfekt når der skal skabes spa og wellness oplevelse derhjemme. Eller en perfekt gaveide til en der skal forkæles lidt ekstra.

 

Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 1302

Side
pr. side
Faldende orden
 1. Ib Laursen kurv m/4 rum og hank Ny
  Ib Laursen kurv m/4 rum og hank
  Tilbudspris 106,21 kr Normalpris 124,95 kr
 2. Ib Laursen vase emalje Ny
  Ib Laursen vase emalje
  124,95 kr
 3. Ib Laursen kurvesæt á 2 - Bambusflet Ny
  Ib Laursen kurvesæt á 2 - Bambusflet
  Tilbudspris 543,15 kr Normalpris 639,00 kr
 4. Ib Laursen kurv m/6 rum og træhank
  Tilbudspris 101,15 kr Normalpris 119,00 kr
 5. Ib Laursen ´Urban Garden´ kvadratisk bakke m/4 rum
  Tilbudspris 101,15 kr Normalpris 119,00 kr
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 1302

Side
pr. side
Faldende orden