Ib Laursen

Ib laursen er et stærkt dansk brand, der byder på alt indenfor boligindretning og interiør. Så skal bologen friskes op, ude eller inde, finder du helt sikker t noget fra Ib Laursens store univers.

Boligtekstiler og quilt til ude og inde

Når stuen eller terrassen skal friskes op, så tage et kig på vores store udvalg af lækkre plaider, og pyntepuder. Ib Laursen tager udgangspunkt i tidens tredns og farver, og leger med den nordiske stil.

De quiltede tæpper er en af de største bestseller fra Ib Laursen. Vi har et stort udvalg af de lækre bløde ensfarvede quilt og de smukke mønstrede. Fås i et stort udvalg, så du finder det der passer til dig. hele tiden kommer der nye smukke designs med udgangspunkt i tidens trend

Stort udvalg af interiør. Pynt op med Ib Laursen

Skal der skabes hygge, både inde og ude, så tage et kig på vores store udvalg fra Ib Laursen. Smukke lanterner, lysestager, vaser og skilte, alt kendetegn fra Ib Laursen. Så skal der skabes hygge og god stemning i boligen eller i sommerhuset, så tag et kig på det flotte udvalg fra Ib Laursen.

Proviant fra Ib laursen

Skal der gøres lidt ekstra ud af madlavningen, og kæles for smagsoplevelsen, så har vi et bredt udvalg af lækre produkter fra Proviant. Lækre smagsoplevelser, og perfekte gaveideer.

Altum fra Ib Laursen

Med fokus på naturlige urter og ingredienser, har Ib Laursen skabt ´Altum´ serien. Velvære for krop og sjæl.

I Altums store sortiment finder du et bredt udvalg af kropspleje produkter, som aller er kendetegnet ved deres lækre pleje egenskaber, naturlige ingredienser og lækre dufte.

Perfekt når der skal skabes spa og wellness oplevelse derhjemme. Eller en perfekt gaveide til en der skal forkæles lidt ekstra.

 

Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 1208

Side
pr. side
Faldende orden
 1. Ib Laursen rund brødkurv Ø22 cm Ny
  Ib Laursen rund brødkurv Ø22 cm
  49,95 kr
 2. Ib Laursen vægkurv oval m/hank Ny
  Ib Laursen vægkurv oval m/hank
  169,95 kr
 3. Ib Laursen lysbakke m/kant Ø16 cm Ny
  Ib Laursen lysbakke m/kant Ø16 cm
  29,00 kr
 4. Ib Laursen kurv stor hel pil Ny
  Ib Laursen kurv stor hel pil
  319,00 kr
 5. Ib Laursen kurv m/hank kvadratisk Ny
  Ib Laursen kurv m/hank kvadratisk
  219,00 kr
 6. Ib Laursen spånæskesæt aflang 2 stk. Ny
 7. Ib Laursen toilettaske quiltet - Linen Ny
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 1208

Side
pr. side
Faldende orden