Fablewood

Fablewood

Fabelwood er et nyt dansk brand, skabt af Kristian og Rasmus. Det hele tratede me en idé Kristian fik, om at skabe noget børn selv kunne samle, der indbød til at samle. Tanken bag er at skabe noget smukt, , dansk design, der med sin funktionalitet indbyder til mange timers leg, men som også er et produkt der med stolthed kan vises frem, og kan stå fremme og pynte. Dyrerne er produceret i nordamerikansk valnød og ask, og har magneter så de nemt kan sættes sammen. Magneterne er stærke, blyfri, neodymium magneter.

Vis som Gitter Liste

16 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Fablewood ´Struds´ trædyr
  349,00 kr
 2. Fablewood ´Giraf´ trædyr
  489,00 kr
 3. Fablewood ´Giraf´ trædyr - Lille
  249,00 kr
 4. Fablewood ´Næsehorn´ trædyr - Lille Ny
 5. Fablewood ´Ælling´ trædyr
  195,00 kr
 6. Fablewood ´Pingvinen´ trædyr
  345,00 kr
 7. Fablewood ´Anden´ trædyr
  345,00 kr
  Udsolgt
 8. Fablewood ´Bjørnen´ trædyr
  489,00 kr
 9. Fablewood ´Krokodille´ trædyr
  489,00 kr
 10. Fablewood ´Papegøje´ trædyr
  489,00 kr
 11. Fablewood ´Gorilla´ trædyr
  489,00 kr
Vis som Gitter Liste

16 varer

pr. side
Faldende orden

Mest populære Fabelwood dyr lige nu

 

Fablewood gorialla, krokodille og papegøje til leg og fantasi

Legen og mulighederne er uendelige, og der følger som sådan ikke en manual med, da kun fantasien sætter grænser, og nu flere dyr, jo flere sammensætningsmuligheder. Dyrene kommer i en fin kasse hvor du kan se hvordan dyret ser ud, og så kan du selv prøve dig frem. Produkterne er lavet af kvalitetsmaterialer med lang holdbarhed, og er grundigt testet. Alle produkter er ligeledes CE-certificeret, og godkendt som legetøj fra 1 år. Produkterne er skabt med øje for miljøet og med ansvarlighed. Produkterne produceres på på en fabrik der har høj fokus på arbejsmiljø og miljøet. For at have endnu mere fokus på miljøet, plantes der 5 træer for hver solgt produkt, som en del af ´Eden projects´. Så tag et kig på det flotte udvalg, og glæd dig der kommer løbende nye sjove figurer til.

Fablewood dyrene leveres i en flot gaveæske

Alle dyr leveres i en flot æske, og er en perfekt gaveide til barnedåben, 1 års fødselsdag eller fx til studenten. Så glæd en du holder af med de fine og sjove dyr.