Essenza sengetøj

ESSENZA er kendt for deres lækre og smukke kvalitets sengetøj. Sengesættene fås i flere størrelser, til almindelig og dobbeltdyne.

ESSENZA sengetøj er luksus fra inderst til yderst

Fælles for alle sengesættene fra ESSENZA er at kvaliteten altid er i højsædet, og når du først har prøvet sengetøj fra ESSENZA, så bliver det vanedannene. Den ekstra lækre bløde kvalitet, i 100% bomuldssatin, som giver en blød og glat overflade, og et ekstra eksklusivt design. Sengesættene er produceret i den bedste kvalitet, og de ekstra fine bomuldsgarner er vævet i en ekstra glat satinvævning, som er med til at give det eksklusive udtryk, og et sengesæt der giver en ekstra følelse af velvære, og med til at sikre dig en god nats søvn.

ESSENZA står for smukke design og flotte farver

ESSENZA er også kendte for deres smukke designs, der ofte er inspirerede af det blomstrede, og smukke farver. Alt skabt så det går sammen i en smuk helhed. Så er du til store flotte designs, med et eksklusivt udtryk, vil du elske Essenza kvalitets sengetøj.

Sengesættene har ofte et smart dobbeltsidet design, med de flotte designs på den ene side, og en ensfarvet side på den anden, hvilket giver et ekstra flot udtryk, men også mulighed for at vende sengesættet om, hvis du vil have et mere roligt udtryk.

Miljørigtig kvalitet

Alle ESSENZAs sengesæt er Oeko-tex certificeret, hvilket er din garanti for at de ikke indeholder skadelige stoffer, da de er gennem testede. For din og miljøets skyld.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 59

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 59

Side
pr. side
Faldende orden