24Bottles

24Bottles er et italiensk brand, der blev etableret i 2013. Missionen for 24Bottles er at vi kan skilles os af med engangsflasker af plast, og blive CO2 neutale. Derudover har de fokus på flot design og funktionalitet.

Bæredygtighed

24Bottles har stor fokus på bæredygtighed og co2 aftryk, og vil være 100% Co2 neutrale og bæredygtige. Den mission opnår de gennem deres ´Reforestation´projekt, hvor de planter træer svarernede til den co2 der udledes gennem produkteionen af 24Bottles produkter.

De regner konstant på deres Co2 udledning og planter træer i deres skov. Og ved at have fokus på at genbruge din drikkeflaske, kan du være med til at passe på miljøet.

Fokus på den bæredygtige drikkeflaske

Der bruges 80 gram ( 0,08 kg ) Co2 hver gang der produceres en engangsflaske, derfor sparer du miljøet fro -0,08 kr Co2 hver gang du genbruger din drikkeflaske.

Og gennem skovbeplantning reduceres den Co2 der bliver udledt ved produktionen af din nye 24Bottles drikkeflaske, og dermed bliver 24Bottles flaskerne bæredygtige og Co2 neutrale.

Start med en flaske - Flasker til alle behov

24Bottles mission er at vi starter med 1 flaske og sætte fokus på miljøet. Derfor har de skabt en serie af praktiske og funktionelle flasker, til alle behov. Så find din favorit, og dit behov.

Urban Bottle 

Let et-lags flaske i højkvalitets materilaer, der tåler alle former for drikkevarer. Let og elegant og nem at have med.

Clima Bottle

Termoflaske, der holder varme drikke varm i 12 timer, og kolde drikke kolde i 24 timer. Produceret i højkvalitets materialer, for dig og naturen. Produceret i letvægtsmateriale, nem at have med.

Vis som Gitter Liste

12 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

12 varer

pr. side
Faldende orden