Maileg jul

Mailegs store juleunivers er elsket af mange, og deres store julekollektion består af et stort udvalg af pynt, bestående af nisser/pixyer, julemus, ornamenter, kalendernisser, adventsnisser og meget mere. Mailegs store udvalg af julepynt er for mange blevet et samleobjekt, og hvert år er der stor efterspørgsel på de mange fine nyheder, og det forstår man godt, for når først man er blevet draget af Mailegs eventyrlige juleunivers, der emmer af nostalgi og traditioner, så hører maileg julen til.

Maileg Jul pixyer

Mailges pixyer/nisser består af de søde pixyer i flere forskellige størrelser, fra de små fine pixyer med magneter i hænder og fødder, til de store flotte Mega Pixyer.

Skal der tælles ned til jul med fine gaver, så er der de flotte og søde kalnedernisser med plads til 24 gaver, eller de fine adventsnisser med plads til 4 adventgaver.

Maileg Noël

Mailegs Noël figurer er blevet et populært samleobjekt, og hvert år kommer der 3 nye figurer i 3 forskellige størrelser. De søde Noël figurer udstråler hver deres egen lille historier, og de små figurer er klar til at skabe hygge og glæde i dit hjem.

Maileg julemus

De søde julemus fra Maileg fås i flere forskellige størrelser, fra de mindste julemus, der bor i de fine kufferter og bøger, til de store flotte maxi mus.

Musene passer godt sammen med den fine serie af Mailegs mus. Tøjet til de fine medium mus kan købes løst, så dine mus kan få fint juletøj på, og blive klar til at fejre jule.

Maileg ornamenter

Når træet skal pyntes er det for alvor ved at være jul. Maileg har et stort udvalg af smukke ornamenter i metal og stof, så du kan pynte dit juletræ med smukke ophæng fra maileg. Skal toppen af træet skinne, finder du denne smukke topstjerne fra Maileg. Maileg er et dansk firma der er kendt for deres karakteristiske og detaljerede designs, kompromiløse kvalitet og fantasifulde univers.I en tid hvor der hele tiden sker forandring og vi konstant er på, har de skabt en lomme med et eventyr univers med mus og kaniner, prinsesser og feer, teselskaber og tid til ro og fordybelse.

Maileg er elsket af både børn og voksne

Deres figurer og univers er elsket af mange, både børn og voksne, og deres produkter forener generationer, og er ofte forbundet med traditioner. Deres Kaniner er nogle af de figurer folk kender dem for, og de har lavet mange forskellige figurer og størrelser. Til serierne findes også et stort udvalg af tilbehør. Så tag et kig i vores spændende sortiment og find dine favoritter.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 62

Side
pr. side
Faldende orden
 1. Maileg ´Mosaic´ servietter - Stor NySalg
  Maileg ´Mosaic´ servietter - Stor
  39,00 kr
 2. Maileg ´Mosaic´ servietter - Lille NySalg
  Maileg ´Mosaic´ servietter - Lille
  29,00 kr
 3. Maileg ´Pine cones´ servietter NySalg
  Maileg ´Pine cones´ servietter
  39,00 kr
 4. Maileg ´Days of december´ servietter NySalg
 5. Maileg ´Vinterbær´ servietter NySalg
  Maileg ´Vinterbær´ servietter
  39,00 kr
 6. Maileg Pixy Pakkekalender - Pige 2019 NySalg
  Maileg Pixy Pakkekalender - Pige 2019
  899,00 kr
 7. Maileg ´Tromme´ ornament i stof - 1 stk NySalg
 8. Maileg ´Garder´ ornament i stof - 1 stk NySalg
 9. Maileg ´Gris´ ornament i stof - 1 stk NySalg
 10. Maileg ornamenter i æske 6 stk - Hvid/guld. NySalg
 11. Maileg ´Stjerne´ ornament 1 stk - Sort NySalg
 12. Maileg ´Tromme´ ornament 1 stk - Rød NySalg
 13. Maileg ´Tromme´ ornament 1 stk - Antracit NySalg
 14. Maileg Pixy, Mini - Pige/Grå kjole NySalg
  Maileg Pixy, Mini - Pige/Grå kjole
  179,00 kr
 15. Maileg træ gris adventstage - Sort/ Stor Salg
 16. Maileg træ gris adventstage - Rød/ Stor Salg
 17. Maileg træ gris lysestage - Sort/ Medium Salg
 18. Maileg træ gris lysestage - Rød/ Medium Salg
 19. Maileg ´Noilly´ Noël No. 27. Ny 2019 Salg
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 62

Side
pr. side
Faldende orden