Inspiration

Nye trends og farver!!!!

 Efterår og vinter sæsonen byder fortsat på smukke blomstrede designs, nu afløst af mørke varme farver. Vi er vilde med de nye flotte farver fra Essenza, hvor ´Fleur´ er kommet i 3 nye varme efterårsfarver.

En af de nye trends er dyreprint, som for alvor er kommet ind i boligen igen. Bl.a med smarte nye sengesæt fra Essenza og Covers & co.

fleur golden yellow, burgundy   Fleur sengesæt fra Essenza. Tilbud   Bory sengetøj fra essenza med dyreprint   Covers & co sengetøj med dyreprint og leoparder

Nyt mærke! Maileg!

Vi er så glade og stolte over at vi nu også kan prænsentere det danske firma Maileg hos Morten-online.

Maileg står for kvalitet og godt design.

Deres figurer er elskede af mange og er indbegrebet af ro, nostalgi, traditioner og hygge.

Bring glæde og smil til hverdag og højtider med de fine figurer fra Maileg.

Vi glæder os til at dele deres søde og finurlige univers med jer, og håber I vil tage godt imod.

Maileg mus i æske   maileg jul. julemus og julepynt online   Maileg julegås.Gæs i hvide

 

 

Nyt sengetæppe!!!!

Trænger du til et nyt sengetæppe, så kig forbi vores flotte udvalg fra bl.a. Susanne Schjerning, Mette Ditmer, Juna, Cozy Living Copenhagen, Essenza og PÖNT.

Find alle de flotte sengetæpper her.

      sengetæpper   Sengetæppe Cozy living  Caro sengetæpper fra Juna   Sengetæppe med frynser. Land fra Juna

Lækker bad serie fra Juna!

Skal badeværelset friskes op, så kig forbi og se den nye lækre ´Diamant´ serie fra Juna. De smarte og lækre håndklæder har flotte frynser og i en god kvalitet.

Serien fås i 5 flotte farver, og består af håndklæder i 2 størrelser og smarte bademåtter.

Find den flotte serie her.

juna diamant håndklæder og måtter   juna diamant håndklæder og måtter   juna diamant håndklæder og måtter   juna diamant håndklæder og måtter

A simple mess by Louise Dorph

Fra Louise Dorph har vi fået et bredt udvalg af boliginteriør, hvor stilen er det hjemlige, hygge og plads til bare at være.

Louise Dorph tager udganspunkt i den naturlige, nordiske stil og det unikke håndværk. Her kan du helt sikkert finde noget til dit hjem, der kan være med til at skabe hygge og ro.

Fra Kollektionen har vi bl.a. fået unikke lysestager, vaser, pyntepuder, lanterner mm. Kig forbi Louise Dorphs univers af boliginteriør, og skab din egen personlige stil i hjemmet.

   A simple mess by Louise Dorph   A simple mess by Louise Dorph      A simple mess by Louise Dorph  

         

Når kun det bedste er godt nok!!

Vi har et bredt udvalg af lækkert sengetøj i en eksklusiv kvalitet.

Når først man har prøvet at sove i sengetøj i en ekstra god kavalitet, er det vanedannende. Hos Morten-online har vi et bredt udvalg af lækre kvalitets sengesæt i alle prisklasser. Skal det være ekstra lækkert, har vi også flere flotte eksklsuive sæt, fra bl.a Marc O´Polo og  JOOP. Alle i en  ekstra fin makro bomuldsatin.

Marc O´Polo classic stripe sengetøj    Marc O´Polo classic stripe sengetøj           Covered Leaves. Eksklusiv kvalitets sengetøj   

 

 

 

 

Nyhed fra Juna!

Juna er kendt for deres ekstra lækre, bløde kvalitet, og hos Morten-online, bestræber vi os på at have et bredt udvalg af de nye kollektioner.

Efteråret byder på mange lækre sengesæt fra Juna, og vi er vilde med de mange flotte nye sæt. Der er virkelig gjort noget ud af detaljerne og kvaliteten er i top.

En af de helt stor nyheder er ´Travel´ sengesættet der kommer til rigtig gode kampagnepriser, kun 299 kr pr sæt i 140x200 cm.

Derudover er Juna kommet med flere andre flotte dessiner, der bruger forskellige eksklusive væveteknikker og mønstre. Der vil helt sikkert være noget for dig blandt Junas mange nyheder.

     travel sengesæt fra Juna. Gode tilbud lige nu   juna sengetøj i lækker blød kvalitet. Gode tilbud   juna sengetøj i lækker blød kvalitet. Gode tilbud

 

Flotte træfigurer fra fromHELENA.

fromHelena er en ung dansk designer, der har kreeret en flot, sød og humoristisk serie af træfigurer, som alle er dansk producerede, og håndlavede, så hver enkel træfigur er et stykke unikt håndværk. De søde og populære ´Mops´ og´Fransk bulldog` , findes også i en sød hvalpeudgave i lyst og mørkt eg. Alle med det velkendte søde bevøgelige hoved, der gør at du kan skabe forskellige udtryk.

I serien findes også fine nøgleringe, med de kendte hunde.

Find hele serien her.

             fromhelena Mops og fransk bulldog nøgleringe og træfigurer   fromhelena Mops og fransk bulldog nøgleringe og træfigurer   fromhelena Mops og fransk bulldog nøgleringe og træfigurer
     

 

 

 

 Lækre produkter fra SEJ Design.

                 sej design          Sej design skåle, fade, bakker mm.           Sej design skåle, fade, bakker mm.

Sej Design er en danskejet familiedrevet virksomhed, som har specialiseret sig i produktion af interiør i PUR gummi. Produkterne er skabt i et enkelt og tidsløst design med fokus på funktionalitet og kvalitet. SEJ Design er kendt for kompromisløst og bæredygtigt design, samt produkter af meget høj kvalitet. Alle deres produkter er multi funktionelle, enkle og klassiske produkter der med fordel kan kombineres, for at give endnu flere funktioner. Hold øje med vores webshop, hvor der hele tiden kommer lækre nyheder fra SEJ design.

                                                                        

Stort udvalg af lækkert sengetøj til de mindste og de unge

turiform baby sengetøj - Hakkebakkeskoven            covers sengetøj med donuts ´Beach´   covers & co. Sejt og sødt sengetøj til børn og unge   covers & co. Sejt og sødt sengetøj til børn og unge   soccer/fodbold sengetøj

Hos Morten-online har vi altid et bredt udvalg af lækkert og smart sengetøj til børn og unge, og vi har et stort udvalg både i baby, junior og voksen størrelse. Vi bestræber os på hele tiden at have et bredt udvalg fra førende mærker som fx Nørgaard Madsen Eftf., Covers & Co, Södahl, Rasmus Klump by Mette Ditmer og Turiform.  Alle mærker som levere lækkert kvalitets sengetøj i et flot og smart design og i en god kvalitet. Se vores store udvalg og lad dig friste og inspirere. Vi har altid flotte nyheder og gode tilbud.

 

 

 

 

 Inspiration fra butikken

Bor du i nærheden af Holstebro er du altid velkommen til at kigge ind forbi i vores fysiske butik på hjørnet af Lavhedevej og Nordvang nr 11, hvor vi hele tiden får lækre nye varer og løbende laver nye udstillinger hvor du kan lade dig inspirere og se på vores store udvalg, og vores personale står selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig med inspiration og vejledning.

                                    inspiration til boligen                Juna håndklæder